PaardenVervoer-Natúúrlijk

Over Ons

image

Wie zijn wij?

Wij zijn Birgit Paymans en Carl den Braanker. Samen met onze Drentsche Patrijshond Ilya, onze 3 katten en 8 kippen wonen wij in Drunen.

Wij hebben ook twee paarden, Sundance en Salvador. Zij staan, samen met een 40-tal paarden op een schitterende locatie, Zorgstal Helvoirt in Helvoirt. In dit paddock paradijs staan de paarden 24 uur per dag buiten met een grote schuilstal erbij. En op deze geweldige locatie aan de rand van De Loonse en Drunense Duinen, staat dan ook de 2-paardsvrachtauto voor u klaar.

Al van kinds af aan hebben wij een enorme liefde voor dieren, in het bijzonder voor paarden. Wij hebben jarenlange ervaring met verzorging en omgang met heel veel verschillende paarden. Uw paard is bij ons in goede handen.

Omdat wij zoveel bos-en duinritten maken, kennen we De Loonse en Drunense Duinen op ons’ duimpje. Elk bospad, groot of klein, elke duintop, alle drinkplaatsen voor de paarden weten wij te vinden. En ja, onze paarden weten dan ook altijd feilloos hún graasplekjes te vinden.

Waarom kiest u voor onze diensten?

image
Veilig

Omdat uw paard in onze 2-paardsvrachtauto in de volledige uitvoering in veilige handen is.

image
Betrouwbaar

Omdat u op ons kunt vertrouwen wanneer u voor één of meerdere van onze diensten kiest.

image
Flexibel

Omdat wij dag en nacht voor u klaar staan onder alle omstandigheden.

image
Ervaren

Omdat wij u een fantastische buitenrit aanbieden onder begeleiding van een zeer ervaren gids.

image